Merknad om varemerker

Registrerte varemerker og tjenestemerker tilhører sine respektive eiere.

AirPort, App Store, Apple, Finder, iCloud, iMac, iPad, iPhone, iPod, Mac, MacBook, macOS, Mac Pro, OS X, Safari, Time Machine og Touch ID er varemerker for Apple Inc.

Avira og andre Avira-produktnavn i dette dokumentet er varemerker som tilhører Avira eller deres partnere.

AnyConnect, Cisco, Cisco AnyConnect og IOS er registrerte varemerker eller varemerker som tilhører Cisco Systems, Inc. og/eller deres partnere i USA og i andre land.

Comodo er et varemerke som eies av Comodo og/eller deres partnere.

ESET er et varemerke eller registrert varemerke for ESET spol. s r.o. eller respektive ESET-enhet.

Android, Chrome, Chromium, Firebase, Google, Google Chrome og Google Play er varemerker for Google LLC.

Intel er et varemerke som tilhører Intel Corporation i USA og i andre land.

Linux er registrert varemerke tilhørende Linus Torvalds i USA og andre land.

McAfee er et varemerke eller registrert varemerke for McAfee LLC eller dets datterselskaper i USA og andre land.

Internet Explorer, Microsoft, Windows, Windows Phone, og WMI er varemerker som tilhører Microsoft-konsernet.

Firefox, Mozilla er varemerker for Mozilla Foundation i USA og andre land.

OpenVPN er et registrert varemerke for OpenVPN, Inc.

Java og JavaScript er registrerte varemerker som tilhører Oracle og/eller deres partnere.

Norton er et varemerke eller registrert varemerke for NortonLifeLock Inc. eller dets tilknyttede selskaper i USA og andre land.

Symantec er et varemerke eller registrert varemerke for Symantec Corporation eller dets tilknyttede selskaper i USA og andre land.

Trend Micro er et varemerke eller registrert varemerke for Trend Micro Incorporated.

AVG er et registrert varemerke.

Bing er et varemerke som tilhører Microsoft-konsernet.